Notícies

NEN DE 12 ANYS MOR A CAUSA DEL BULLYING

El 13 de maig de 2014, un nen de 12 anys, Héctor Alejandro Martínez Ramírez,  estava a l’escola de Tamaulipas, a Mèxic. Després de que els seus companys d’escola juguessin amb ell al «gronxador».,va haver d’anar directe a l’hospital.

Rebobinem. Els nens van agafar-lo per mans i peus i el van gronxar com un gronxador humà. Al fer això, li van colpejar el cap varis cops contra la paret; això li va causar un traumatisme craneoencefàlic i va haver d’anar a l’hospital amb urgència.

Allà si va estar varis dies però el traumatisme era tan fort que no van poder fer res per evitar la seva mort.

Font: Unvision notícias

Héctor Alejandro Martínez Ramírez

ESTUDIANTS CANADENCS OBLIGUEN A UN COMPANY AMB DISCAPACITAT A FER DE PONT EN UN RIEROL

En el següent vídeo es veu un nen amb paràlisi cerebral sent acusat pels seus companys. Aquesta notícia ha sigut difosa a través de les xarxes socials i es pot veure a Brett Corbett, de 14 anys, sent obligat a fer de pont humà mentre que altres nens creuaven el rierol per sobre seu. Tot això va passar a Nova Escòcia, a prop d’un institut a Glace Bay.

Font: El País

Vídeo

 

 

 

 

 

SUÏCIDI D’UNA NENA DE 9 ANYS

Mackenzie Nicole Adams patia assetjament per tenir un altre amistat amb un nen blanc. Va ser assetjada tot el curs amb paraules com suïcidat, tu et creus blanca  perquè vas amb un «blanc», ets lletja…  Segons la família la nena també va patir assetjament a una altre escola, per aquest motiu la van canviar.

Font: ABC NEWS

 

UNA ADOLESCENT VÍCTIMA DE BULLYING ES CONVERTEIX EN MODEL

Natasha Roberts li van donar una brutal pallissa quan tenia 13 anys. Va patir fractures al nas i pòmuls i múltiples lesions al cap . Però els seus agressors, a més, li van arrencar trossos de pèl. A més de les seqüeles físiques també va tenir estrès posttraumàtic.

No obstant això, mesos després de la pallissa la seva vida ha donat un gir, ja que després de posar en una sessió de fotos ha descobert els seus dots de model. Va ser el fotògraf Jamie Lundy qui va contactar amb ella per oferir-li una sessió de fotos gratuïta, cosa que, segons la mare de l’adolescent, li ha vingut molt bé per recuperar la seva confiança, truncada després de la pallissa.

Font: ABC NEWS

Imatge relacionada
Natasha Roberts